eVAPORATív hűtés

eVAPORAtív hűtés

A DECSA a víz rejtett hőjét hasznosító berendezések (hűtőtornyok, evaporatív kondenzátorok) fejlesztésével és gyártásával vált vezető ipari gyártóvá.

Technológia

A DECSA már a tevékenysége kezdetétől hűtőtornyokat tervezett, gyártott és értékesített. A szakma igényeinek megfelelően széles termékskálával rendelkezik, kielégítve minden felmerülő igényt.

A DECSA termékek, könnyen telepíthetőek és széleskörűen alkalmazhatóak a legkülönbözőbb ipari felhasználási területeken. Az energiamegtakarítás és a gyártási költségek csökkentésének szükségessége, valamint a nagy energiahatékonyságú berendezések iránti igény nyomán kezdte el tervezni a DECSA a hűtőtonyok, evaporatív hűtők és kondenzátorok jelenlegi körét.

Alacsony környezeti hatás

A centrifugál ventillátorok alkalmazásának, valamit a zajvédelemmel ellátott alkotóelemek használatának köszönhetően a DECSA termékek használata lényegesen csökkenti környezetre gyakorolt zajterhelést.

Vízmegtakarítás

A hatékony cseppleválasztóval felszerelt hűtőtornyokat speciális hibrid hőcserélővel is forgalmazunk, amely lehetővé teszi a száraz üzemmódot is.

Energia megtakarítás

Magas hatékonyságú motorokkal, optimálisan megtervezett ventilátorokkal és szivatttyúkkal, a DECSA hűtőtornyok energiahatékonyságban a piac élvonal8hoz tartoznak.

Felhasználási területek

KLÍMATECHNIKA

AUTÓIPAR

ÉLELMISZERIPAR

IRODAHÁZAK

KLÍMATECHNIKA

AUTÓIPAR

ÉLELMISZERIPAR

IRODAHÁZAK

Katalógus

Töltse le a termékek hivatalos katalógusát PDF-ben!

Terméklista

Kattintson a kívánt kategóriára a termékek böngészéséhez!