Lenergy Magyarország Kft.

Bemutatkozás
Kapcsolat
Elérhetőségek
Üzenet küldése
Bemutatkozó (PDF)
Company introduction (PDF)
ISO 9001 Certificate (EN)
ISO 9001 Tanusítvány (HU)
ISO 9001 Certifikát (SK)

rólunk



Cégünk 2011. novemberében alakult azzal a céllal, hogy teljes körű megoldást kínáljon ipari jellegű klímatechnika, légtechnika, energetikai megoldásokban Ügyfeleinknek.
2012. februárjától kizárólagos forgalmazói vagyunk a LENNOX és a DECSA termékeknek hazánkban.
Szakember gárdánk alapját sokéves tapasztalattal bíró épületgépész mérnökök alkotják, akik az ajánlatkérés, megkeresés alkalmával felmérik az igényeket és személyre szabott megoldást kínálnak.
Országos, márkafüggetlen szervizhálózattal rendelkezünk, így a tervezés, értékesítés, igény szerint kivitelezés után a gépek karbantartását, javítását, energiamegtakarítási célú utólagos átalakítását is mi végezzük.
Kiemelten fontosnak tartjuk Energetika üzletágunk szerepét a vállalatban, mivel olyan egyedi energiatakarékos megoldások kialakítására van lehetőség az együttműködés során, amivel minden költség-, és környezettudatos vállalat csak nyerhet.
Az Európai Unió is támogatja a megújuló energia alkalmazását, és sok esetben a beruházások jelentős pályázati támogatással, még kedvezőbb megtérülési időt mutatnak. Cégünk a projektek kapcsán a pályázati támogatás elnyerésének lebonyolítást is vállalja.

Célunk, hogy Ügyfeleink teljes megelégedése mellett, minőségi munkát végezve találjunk megoldást szakterületünkön, a klímatechnika, a légtechnika, valamint az energiatakarékos komplett rendszermegoldások terén.

Amennyiben Önnek
– klímatechnikai
– légtechnikai
– energetikai (komplett rendszermegoldások, utólagos átalakítások meglévő berendezéseken)
– szerviz
– karbantartási
igénye van, kérem, lépjen velünk kapcsolatba!

Reméljünk, hogy hamarosan Önt is elégedett Partnereink között tudhatjuk!

Üdvözlettel:

A LENERGY Magyarország Kft. csapata nevében Gaál Péter Ügyvezető