Lenergy Magyarország Kft.

Bemutatkozás
Kapcsolat
Elérhetőségek
Üzenet küldése
Bemutatkozó (PDF)
Company introduction (PDF)
ISO 9001 Certificate (EN)
ISO 9001 Tanusítvány (HU)
ISO 9001 Certifikát (SK)

rólunkCégünk 2011. novemberében alakult azzal a céllal, hogy teljes körű megoldást kínáljon ipari jellegű klímatechnika, légtechnika, energetikai megoldásokban Ügyfeleinknek.
2012. februárjától kizárólagos forgalmazói vagyunk a LENNOX és a DECSA termékeknek hazánkban.
Szakember gárdánk alapját sokéves tapasztalattal bíró épületgépész mérnökök alkotják, akik az ajánlatkérés, megkeresés alkalmával felmérik az igényeket és személyre szabott megoldást kínálnak.
Országos, márkafüggetlen szervizhálózattal rendelkezünk, így a tervezés, értékesítés, igény szerint kivitelezés után a gépek karbantartását, javítását, energiamegtakarítási célú utólagos átalakítását is mi végezzük.
Kiemelten fontosnak tartjuk Energetika üzletágunk szerepét a vállalatban, mivel olyan egyedi energiatakarékos megoldások kialakítására van lehetőség az együttműködés során, amivel minden költség-, és környezettudatos vállalat csak nyerhet.
Az Európai Unió is támogatja a megújuló energia alkalmazását, és sok esetben a beruházások jelentős pályázati támogatással, még kedvezőbb megtérülési időt mutatnak. Cégünk a projektek kapcsán a pályázati támogatás elnyerésének lebonyolítást is vállalja.

Célunk, hogy Ügyfeleink teljes megelégedése mellett, minőségi munkát végezve találjunk megoldást szakterületünkön, a klímatechnika, a légtechnika, valamint az energiatakarékos komplett rendszermegoldások terén.

Amennyiben Önnek
– klímatechnikai
– légtechnikai
– energetikai (komplett rendszermegoldások, utólagos átalakítások meglévő berendezéseken)
– szerviz
– karbantartási
igénye van, kérem, lépjen velünk kapcsolatba!

Reméljünk, hogy hamarosan Önt is elégedett Partnereink között tudhatjuk!

Üdvözlettel:

A LENERGY Magyarország Kft. csapata nevében Gaál Péter Ügyvezető