Lenergy Magyarország Kft.

Publikációk 2016-ban
November


publikációk

Tekintse meg publikációinkat!

Tekintse meg publikációinkat a LENERGY Magyarország Kft. újdonságairól, referenciáiról, rendszermegoldásairól. Amennyiben további információkat szeretne megtudni a publikációban írtakról, szakértő értékesítő mérnök kollégáink további információkat adnak valamint a kezdeti tervezési lépésektől segítenek Önnek az igények felmérésétől a megvalósításig.


első | utolsó   1  2  3     

Szabadbattyán egy visszasajtolás nélküli, recirkulációs üzemű, geotermikus energiát hasznosító, 2db 300m mélységű kutat tartalmazó kútrendszerrrel gazdagodott
~ Gaál Péter
2016. November 30.

A világszinten is újdonságnak számító geotermikus hőhasznosító rendszer kifejlesztéséhez, működtetéséhez a Budapesti Műszaki Egyetem Energetikai Tanszéke biztosítja a magas színvonalú szakmai-kutatói hátteret.

A megoldás lényege: A vizet talpi szívású szigetelt termelő csövön keresztül búvárszivattyú keringeti a hőfelhasználó rendszerben. A lehűtött víz a kút gyűrűs terébe kerül vissza. A kút több vízadó rétegre nyitott.

Konstrukciós formák
~ Nagy Sándor
2013. Március 17.

Avagy miért akkora egy folyadékhűtő, amekkora,
minek kell helyet biztosítani, és miért nem lehet tovább kicsinyíteni.

 
 
Mivel klimatizáljunk?
~ Veres Csaba
2013. Január 15.

Mikor egy épület klimatizálására kerül a sor, nagyon sok lehetőség közül lehet választani a berendezések területén. Most pár mondatban, képekkel illusztrálva teszünk egy sétát a klímapiacon, hogy milyen készülékek is állnak a rendelkezésünkre, amelyekkel hidegenergiát állíthatunk elő a megfelelő komfort elérése érdekében, szem előtt tartva a berendezésekbe szerelhető energiazakarékos opciókat, tartozékokat.

 
 

első | utolsó   1  2  3