Lenergy Magyarország Kft.

Részlegeink
Termékeink
 
Gyártók
LENNOX áttekintő katalógus
LENNOX termékek megtekintése
 
DECSA áttekintő katalógus
DECSA termékek megtekintése
 
Panasonic áttekintő katalógus
Panasonic termékek megtekintése
 
KLIMAOPREMA termékek megtekintése
 
LENAIR termékek megtekintése
 
FIORINI áttekintő katalógus
FIORINI termékek megtekintése
 
SERO áttekintő katalógus
SERO termékek megtekintése
 
ClimateMaster áttekintő katalógus
ClimateMaster termékek megtekintése
 
CENTION termékek megtekintése
 
driSteem áttekintő katalógus
driSteem termékek megtekintése
 

termékek, szolgáltatások

Az energiája berendezéseinkkel többre képes

A Lenergy Magyarország Kft. a légtechnika, klímatechnika szakterületén teljes körű megoldást kínál igényei megvalósítására. Az energiatakarékos megoldások nem csak új beruházások esetében, hanem meglévő hűtési, fűtési, technológiai (ipari) energetikai rendszerek módosítására, modernizálására is alkalmasak. Tekintse meg termékpalettánkat, berendezéseinket, amelyekkel energiája többre képes!első | utolsó   1 

Kereskedelem

Részlegvezető:


Lapostyán Ottó
olapostyan@lenergy.hu
+3670/375-8890

A Lenergy Magyarország Kft. a légtechnika, klímatechnika szakterületén teljes körű megoldást kínál igényei megvalósítására. Szakértő értékesítő mérnök kollégáink a kezdeti tervezési lépésektől segítenek Önnek az igények felmérésétől a megvalósításig.
Rendkívül széles termékpalettával állunk az Önök rendelkezésére hogy minden műszaki megoldást és teljesítmény igényt ki tudjunk elégíteni.
Mérnökeink sokéves szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy Ön projektje az igényeknek megfelelően kerül kiválasztásra és megvalósításra.

Főbb termékcsoportjaink: ...

Energetika

Részlegvezető:


Gál Péter
galpeter@lenergy.hu
+3670/318-8602

Napjainkban egyre kiemeltebb hangsúllyal kapnak szerepet az energiatakarékos megoldások, a megújuló energia alkalmazása a projektek tervezése, megvalósítása során. Ez egyértelmű visszajelzése a piac azon törekvéseinek, melyek a környezettudatosság és az energiatakarékosság felé mutatnak.
Az Európai Unió direktívái is arra ösztönzik a piaci szereplőket, hogy minél inkább aknázzák ki a megújuló energiában rejlő lehetőségeket.
Az energiatakarékos megoldások nem csak új beruházások esetében, hanem meglévő hűtési, fűtési, technológiai (ipari) energetikai rendszerek módosítására, modernizálására ...

Szerviz

Részlegvezető:


Soltész Máté
msoltesz@lenergy.hu
+3670/466-3149

Az ország egész területén, márkafüggetlen szervizünk áll rendelkezésére telepítési, javítási, karbantartási és egyéb szervizfeladatok elvégzése kapcsán.

A szerviz technikusi állományunk nagy tapasztalatot szerzett és minden a tevékenységhez szükséges jogosítvánnyal, képesítéssel rendelkező szakemberekből áll.
- 10 fős szervizcsapatunk mellett és a klímatechnikai piacon több éve minőségi szolgáltatást nyújtó, állandó partner cégekkel dolgozunk együtt,
- a szerelői állományunk rendelkezik a gyártmány specifikus tudásismerettel, folyamatos képzésükre a cégünk ...

első | utolsó   1