Lenergy Magyarország Kft.

Publikációk 2016-ban
November


publikációk

Tekintse meg publikációinkat!

Tekintse meg publikációinkat a LENERGY Magyarország Kft. újdonságairól, referenciáiról, rendszermegoldásairól. Amennyiben további információkat szeretne megtudni a publikációban írtakról, szakértő értékesítő mérnök kollégáink további információkat adnak valamint a kezdeti tervezési lépésektől segítenek Önnek az igények felmérésétől a megvalósításig.


első | utolsó       1  2  3 

Külsőhőmérséklet-alapú szabályozás beépítése roof-
~ Varga Zoltán
2012. Szeptember 13.

Napjainkban a folyamatosan emelkedő energiaárak miatt egyre nagyobb szerepet kapnak az energiatakarékos rendszermegoldások, valamint a meglévő rendszerek átalakítása az üzemeltetési költség csökkentése végett.

 
 
Kompakt léghûtéses beltéri klímaberendezések
~ Lapostyán Ottó
2012. Augusztus 11.

Nagyon sok olyan klimatizálást igénylõ épület, létesítmény van, ahol nem engedélyezett vagy nem lehet elhelyezni kültéri egy- séget; ekkor kerülnek elõtérbe a beltéri klímaberendezések, amelyek egyszerre energiatakarékosak és jól üzemeltethetõk.

 
 
Energiatakarékos megoldások roof-top berendezéseken
~ Gál Péter
2012. Június 14.

Hogyan tegyük hatékonyabbá meglévõ rendszerünket? Az elmúlt években a folyamatosan emelkedõ energiaárak miatt egyre inkább elõtérbe került a klímatechnikai gépek üzemeltetési költségének csökkentése. Ezen írásunkban a már letelepített, régi roof-top berendezések „felújításáról”, a mai kor mûszaki és üzemeltetési követelményeinek megfelelõ átalakításának lehetõségeirõl írunk.

 
 

első | utolsó       1  2  3