Lenergy Magyarország Kft.

2014-es híreink
Szeptember
2013-as híreink
Június


hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le híreinkről, vegye igénybe havonta küldött ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat. Neve és e-mail címe megadásával elküldjük a havi friss híreket összegyűjtve e-mail-ben, ráadásul a LENERGY Magyarország Kft. egyéb fontos újdonságairól is azonnal értesülhet.


Név:
E-mail cím:
első | utolsó       1  2  3 

A LENERGY első referenciája 2012. Február 06.

A Solar Villa apartmanházban 1 db LENNOX KSHM 152D típusú kompresszor-kondenzátor egység kerül telepítésre, beltérben elhelyezett freon-víz hőcserélővel valamint a berendezésbe épített teljes hővisszanyerővel a medence fűtése céljából. A berendezés hőszivattyús kivitelű, nyáron a hűtési, télen pedig a fűtési igényeket elégíti ki. Ezzel a rendszerrel, a freon használatával sikerült megoldani, hogy a rendszer glycol nélkül üzemelhessen, jelentős többlet beruházási költségek nélkül (plusz szivattyúk, hőcserélők).

A referencia folyamatban van, várható átadás március vége.

Tisztelt Partnereink, Leendő Partnereink! 2012. Február 03.

Cégünk 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy teljes körű megoldást kínáljon ipari jellegű klímatechnika, légtechnika, energetikai megoldásokban Ügyfeleinknek.
2012. februárjától kizárólagos forgalmazói vagyunk a LENNOX és a DECSA termékeknek hazánkban.
Szakember gárdánk alapját sokéves tapasztalattal bíró épületgépész mérnökök alkotják, akik az ajánlatkérés, megkeresés alkalmával felmérik az igényeket és személyre szabott megoldást kínálnak.
Országos, márkafüggetlen szervízhálózattal bírunk, így a tervezés, értékesítés, igény szerint kivitelezés után a gépek karbantartását, ...

első | utolsó       1  2  3