Lenergy Magyarország Kft.

2014-es híreink
Szeptember
2013-as híreink
Június


hírlevél

Tisztelt Partnereink, Leendő Partnereink! 2012. Február 03.

Cégünk 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy teljes körű megoldást kínáljon ipari jellegű klímatechnika, légtechnika, energetikai megoldásokban Ügyfeleinknek.
2012. februárjától kizárólagos forgalmazói vagyunk a LENNOX és a DECSA termékeknek hazánkban.
Szakember gárdánk alapját sokéves tapasztalattal bíró épületgépész mérnökök alkotják, akik az ajánlatkérés, megkeresés alkalmával felmérik az igényeket és személyre szabott megoldást kínálnak.
Országos, márkafüggetlen szervízhálózattal bírunk, így a tervezés, értékesítés, igény szerint kivitelezés után a gépek karbantartását, javítását, energiamegtakarítási célú utólagos átalakításokat is mi végezzük.
Kiemelten fontosnak tartjuk Energetika üzletágunk szerepét a vállalatban, mivel olyan egyedi energiatakarékos megoldások kialakítására van lehetőség az együttműködés során, amivel minden költség-, és környezet tudatos vállalat csak nyerhet.
Az Európai Unió is támogatja a megújuló energia alkalmazását, és sok esetben a beruházások jelentős pályázati támogatással, még kedvezőbb megtérülési időt mutatnak. Cégünk a projektek kapcsán a pályázati támogatás elnyerésének lebonyolítást is vállalja.

Célunk, hogy Ügyfeleink teljes megelégedése mellett, minőségi munkát végezve tudjunk megoldást találni szakterületünkön a klímatechnika és légtechnika, egyben az energiatakarékos komplett rendszermegoldások terén.

Amennyiben Önnek
- Klímatechnikai
- Légtechnikai
- Energetikai (komplett rendszermegoldások, utólagos átalakítások meglévő berendezéseken)
- Szerviz
- Karbantartási
igénye van, kérem, lépjen velünk kapcsolatba!

Reméljünk, hogy hamarosan Önt is elégedett Partnereink között tudhatjuk!

Üdvözlettel:

Gaál Péter
Ügyvezető nevében, a LENERGY Magyarország Kft. csapata